//Little Secret
Mereka jantung hati saya :)
Sunday, March 11, 2012 | 5:21 AM | 0 HeartBeats











Nampak gambar2 dekat atas tu?Dorang semua pelengkap hidup aku a.k.a jantung aku.Aku sayang dorang,dorang ada time aku susah,senang,sedih,gembira.Even,pernah salah faham,aku still sayang dorang,adat ah tu dalam frindship kalau ada salah faham.Aku sayang kawan,kakak angkat,adik angkat aku sangattttttt!And aku jugak sayang keluarga aku.Sekian :)
Aku salah.Aku minta maaf :/
Monday, February 27, 2012 | 8:55 AM | 0 HeartBeats
Assalammualaikum semua.Lamanya aku tak update blog dah berhabuk.Entry kali nie aku dedicated untuk Bestfriend Forever aku Anes.Sebenarnya dia merajuk dengan aku and Ekin.Ada dua sebab kenapa dia merajuk.Sebab pertama.Aku ada admire dekat someone and aku just bagitahu pada Ekin je sapa yang aku admire tu.Time hari rabu tu merentas desa then si admire aku nie naik atas pentas,patuh budak kelas aku kecoh sebut sebut nama dia,then aku pun bodoh pergi ketawa ketawa mesti ah Anes cam pelik arn?Patuh Ekin bagitahu sapa yang aku admire tu.Aku tak salahkan Ekin and aku tak salahkan budak kelas aku.Aku salahkan diri aku sendiri sebab bodoh kecoh kecoh.Sebab kedua hari jumaat hari tu Ekin ajak aku pergi KFC sebab Dyba(kakak angkat Ekin) ajak dia pergi KFC sebab nak belanja dia.Patuh aku pun ikut ah.Aku taktahu yang Ekin tak ajak Anes aku fikir Ekin dah ajak Anes then Anes tak dapat sebab busy or whatever.Rupanya Ekin tak ajak Anes,Ekin cakap dia tak ajak Anes sebab Dyba kata ajak aku.Ekin ingat ajak aku je rupanya Anes pun ajak sekali.Dia dapat athu yang kitorang nak pergi KFC dari Dyba,dia tanya Anes,Ekin ada ajak tak dia pergi KFC.Ye,memang salah aku and Ekin sebab tak ajak kau tapi kau jangan ah merajuk dengan kitorang duh sampai nak putus kawan bagai.Aku akui aku bukanlah kawan yang setia macam kau nak tapi aku cuba jadi setia.Takkan sebab benda cenggini kita nak putus kawan?Anes,aku dengan kau kenal since form 1 lagi takkan kau tak sayangkan persahabatan kita?Aku dengan Ekin minta maaf sangat2 ye memang salah kitorang.Kau boleh salah kitorang tapi jangan ah sampai tak tegur dekat sekolah and putus kawan.Sekali lagi aku minta maaf.Sekian :')
Webcam Dengan Adik Tersayangggg ♥ ♥
Sunday, January 22, 2012 | 2:03 PM | 0 HeartBeats
Assamualaikum pada yang sudi yang baca . Actually, aku tak tahu nak update apa so apa yang terlintas dekat kepala otak aku nie aku update je lah, lagipun aku dah lama tak update blog nak berhabuk dah nie, Aku start citer. Haritu hari apa ntah aku dah lupa, aku online then boring tahan cipanzi patuh tak tahu nak buat apa. Aku panggil alya sia dik kecil aku nie webcam *alya memang suka kalau cakap nak amik gambar* So, aku webcam ler dengan adik aku nie. Seee? muka aku macam mintak penyepakkan ? Then, muka alya annoying gila. Hahahaha, lantak lah akau yang korang nak kata asalkan bahagia ^^ . Sekian sahaja :)
Taylor Swift ♥
| 1:45 PM | 0 HeartBeats
Aku tak kenapa aku tiba tiba minat Taylor Swift . Sumpah ! dia cantik, comel, manis, ayu and macam macam lagi lah. Seriously, kau patut bersyukur doe Taylor Swift sebab tuhan ciptakan kau canti macam Bidadari. Kalau kau tu aku, aku taknak buat perubahan dekat muka aku, macam tu pun dah perfect. Wei aku nak cantik macam kau doe ! Sumpah kau comel ! Nanti if aku dah kahwin aku nak ada anak comel, cantik, ayu, gergous, perfect macam kau . Mesti omeyyy kan ? Sekian sahaja :)
 
*Thanks KAWAN*
Thursday, June 30, 2011 | 10:48 AM | 0 HeartBeats
yeen ! yeen ! thanks tau sebab kau nak cantikkan blog aku :) , serious , now blog aku semaken COMEL ! aku suka aku suka :D , thanks tau :) , bila bila nanti kau boleh cantikkan lagi blog aku kan ? haha :D
btw , ILYSM KAWAN*
Sis Adopt baru :D
Saturday, June 25, 2011 | 1:41 PM | 0 HeartBeats
hye semua , lamakan aku tak update blog ? dah berhabuk gile blog aku nie , act , tujuan aku update nie , just nak interframe sis adopt baru aku .

hah , nie lha sis adopt baru aku . comel kan dia ?
nama dia Anabella Imanda . bestkan nama dia ? aku baru je kenal dia , kenal dia pun melalui fb , dia add aku and aku app dia , then , kami chat and time tuh aku tawarkan diri*muka tak malu* untuk jadi adek angkat dia . tak sangka pulak dia terima . kami satu sekolah , dia form 6 .
OMG ! BERAT BADAN menaik !
Saturday, April 23, 2011 | 12:16 AM | 0 HeartBeats
huh ! nampak title atas tuh ? mean , aku dah GEMUK lha gle  ! grr ! rmai kwn aku cakap aku maken berisi ! ouch! sentap aku dengar . sedih sedih ! :( aduh ! macam mane nie nak kurus balik doh ? buntu buntu ! dah try diet , tapi nafsu nak makan tuh , bukan main tinggi lgi . macam mana nak kurus blik nie ?

Older Post

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Bella. 15 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.

Owner
Entry
Friend

Dashboard? | +Follow?

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)


Template : Choy Yasho
Image : Google